PAIKAT HIRVIJAHTEIHIN 2022

Kukin jäsen vastaa itse yhteistyöseurojen vaatimista maksu- ja tai talkoosuoritteista hirvijahtien osalta. Seura ilmoittaa osallistujat s-postilla yhteistyöseuroille.

Salo-Miehikkälä jahti alkaa kodalla 15.10.2022 klo 7:00

Hankia Arto
Palmola Risto
Koistinen Markku
Pekkanen Esa yhteyshenkilö
Lindeman Risto
Lindeman Aleksanteri
Takanen Jukka

Paijärvi

Virolainen Matti yhteyshenkilö
Kiri Marko

Harju jahti alkaa traktorihallilta 8.10.2022 klo 8:00

Kääriä Raine (ajom)
Lahtiperä Raimo
Partanen Pekka yhteyshenkilö
Natri Heikki
Purho Ari
Virtanen Vesa
Kangas Kalle

Vilniemi jahti alkaa nylkykatokselta 8.10 klo 7.00

Kettunen Jari yhteyshenkilö
Virolainen Santeri

Mäntlahti

Rongas Juha

Onkamaa

Ei osallistujia

 

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Muutamalla jäsenellä on käytöstä poistunut s-postiosoite. Päivittäkää tietonne lähettämällä voimassa oleva s-postiosoite seuran s-postiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

VEHKALAHDEN-HAMINAN RHY:N 2022 PIDETTÄVÄT AMPUMAKOKEET:

 

 

la 17.9.2022 klo 13.00-14.30 Metsäkylä

la 17.9.2022 klo 14.30-15.00 JOUSIKOE Metsäkylä

la 24.9.2022 klo 13.00-14.45 Lupinmäki

su 2.10.2022 klo 13.00-15.00 Kannusjärvi

  

VIROLAHDEN RHY:N 2022 PIDETTÄVÄT AMPUMAKOKEET:


- 01.10.2022 klo 09-11 Härmän ampumarata

Kaikissa tilaisuuksissa on mahdollista ampua myös jousiampumakoe

 

 

 

MUSTAMAA ja JÄNISAHO/ ONKAMAA

Metsähallitus on aloittannut Ympäristöministeriön kanssa Itäisen Suomenlahden luonnonsuojelualueen laajentamiseen liittyvät neuvottelut seurojen , maanomistajien kanssa. 

Suojelualueista ja laajuudesta on  saatavissa tietoa alla olevasta linkistä

( älä avaa linkkiä tästä ) 

https://www.metsa.fi/luonto-ja-kulttuuriperinto/suojelualueverkosto/suojelualueiden-perustaminen/kymenlaaksoon-suojelualueita/

MH ja ministeriö aloittavat lausuntojen keräämisen tammikuussa 2021.

Suojeluhankkeen tiedottaminen jatkossa foorumissa. 

T: Johtokunta 

 

Haitallisten vieraslajien pyynti Haminan kaupungin alueella

Haitallisten vieraslajien pyyntilupa Vehkalahden- Haminan riistanhoitoyhdistyksen jäsenille Haminan kaupungin maa- ja vesialueille. Huomio eri alueiden toimintatavat! Sataman alueella minkkejä saavat pyytää vain luvan saaneet henkilöt, väärinkäytökset tulevat johtamaan pyyntiluvan loppumiseen!

KAUPUNGIN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja Haminan kaupunki ovat tehneet sopimuksen haitallisten vieraslajien loukkupyynnistä Kirkkojärven-, Mullinkosken-, Salmenvirran-, Savilahden- sekä Haminanlahden maa- ja vesialueille (karttaliitteiden punainen alue). Elävänä pyytävillä loukuilla aseena on käytettävä äänenvaimennettua pienoispistoolia tai pienoisrevolveria. Haitallisten vieraslajien pyynnissä on noudatettava voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Riistanhoitoyhdistys vastaa toiminnan valvonnasta. Lupa on Haminan kaupungin toimesta irtisanottavissa mikäli siitä aiheutuu häiriötä ulkopuolisille. Lupa on voimassa 1.4.2020 alkaen.

SATAMAN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja HaminaKotkan Satama Oy:n ovat tehneet sopimuksen minkin loukkupyynnistä Haminan satamassa Nuutniemen-, Hailikarin-, ja Koirakarin satamaosuuden kivilouhepenkalle (karttaliitteen sivun 3, vihreä osa). Kivilouhepenkalla liikkuminen vaatii rhy:n esittämän ja Satama Oy:n hyväksymän kulkuluvan. Loukuilla käynnit on tehtävä valoisaan aikaan. Kaikki muu toiminta alueella on kielletty. Satama Oy:n vartijat valvovat toimintaa satama-alueella, esim nauhoittavalla kameravalvonnalla, valvontakäynneillä sekä valvontasoitot ovat mahdollisia. Loukkupyytäjien on sitouduttava tähän ohjeeseen. Loukkupyynnistä kiinnostuneet toimittaa rhy:lle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. nimensä, puhelinnumeronsa sekä käyttämänsä veneen tunnistetiedot (malli, väri jne) kulkuluvan hankintaa varten 6.4.2020 mennessä. Pyyntilupa Sataman alueelle tulee voimaan vasta kun rhy siitä ilmoittaa pyyntiluvan saaneille.

Lisätiedot Mika Tiihonen 040-5835339

Pyyntialueen kartta liiteen saatte joko Mika Tiihoselta tai riistanhoitovastaavalta.