JOHTOKUNTA 2.2. 2021 

Johtokunta kokoontui  2.2. klo 11.00 - 12:00
Johtokunta päätyi siihen että talvikokoustaei pidetä sääntöjen mukaan helmikuussa vaan edetään THL ohjeen ja kokoontumisrajoitteiden mukaisest. Talvikokous aika ja paikka päätetään 1.3. , virallinen kutsu ilmoitetaan tuolloin.Kokous pidetään mahdollisesti 18.3. samaan ainaan 3;ssa pisteessä skype - teams välityksillä . Kokouspaikkoja ei ole lyöty lukkoon.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiedoite 28.1.2021

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään 28.2.2021 saakka.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain nojalla Kymenlaakson sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Seuran puheenjohtajan näkemys : 

TALVIKOKOUSKUTSU- luonnos 2021 

Seuran sääntömääräinen talvikokous pidetään ???   paikka avoin xx.x.2021

TALVIKOKOUKSEN ESITYSLISTA TYÖJÄRJESTYKSEKSI:
1. Kokouksen avaus klo 18.00
2. Palkitsemiset
3. Kokouksen järjestäytyminen
- puheenjohtaja
- sihteeri
- pöytäkirjantarkastajat2 hlöä
- ääntenlaskijat 2 hlöä

4. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. Työjärjestys

6. Seuran toimintakertomukset vuodelta 2020
(yleinen, tili, kennel, riistanhoito, kilpailu, Mustamaa)
7. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

8. Seuran toimintasuunnitelmat vuodelle 2021
Tili ;
- velvoitemaksut vuonna 2021
- hankita esitykset: Esitykset 2.2.johtokunnankokoukseen
- tulo- ja menoarvio vuodelle 2021
Yleinen
Riistanhoito
Kilpailu
Mustamaa

9. Seuran puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta
10. Johtokunta vuonna 2021 (6 henkilöä)
11. Toiminnantarkastajien ja heidän varamiehien valinta
12. Seuran ulkopuolinen edustus

13. Mustamaa
( toimet lakkautettu 2020 talvikokouksessa )
- maihinnousun valvojat ( johtokunta esittää lakkauttamista > aiemmin 3 henkilöä)
- Mustamaatoimikunta ( johtokunta esittää lakkauttamista > aiemmin 3 henkilöä)
- kalastuksenvalvojat ( johtokunta esittää lakkauttamista )
14. Muut johtokunnalle sääntöjen mukaisesti ennakkoon esitetyt asiat

15. Muut keskusteltavat asiat, joista ei kuitenkaan tehdä päätöstä
- ilmoitusasiat
- jäsenasiat
16. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa JOHTOKUNTA

 

 

MUSTAMAA ja JÄNISAHO/ ONKAMAA 

Metsähallitus on aloittannut Ympäristöministeriön kanssa Itäisen SL luonnonsuojelualueen laajentamiseen liittyvät neuvottelut seurojen , maanomistajien kanssa. 

VRSK ERÄ ja Onkmaa- Ravijoki - Harju ja Huovarin johtokunta menee kuuntelemaan etäyhteydellä" 1:stä tiedotustilaisuutta 2.12.2020 klo 18:00 alkaen.  

Suojelualueista ja laajuudesta on  saatavissa tietoa KOPIO ja avaa koneesi omalla välilehdellä

( älä avaa linkkiä tästä , tältä sivulta linkkiä )  > 

https://www.metsa.fi/luonto-ja-kulttuuriperinto/suojelualueverkosto/suojelualueiden-perustaminen/kymenlaaksoon-suojelualueita/

> MH ja ministeriö aloittaa lausuntojen keräämisen tammikuussa 2021.

Suojeluhankkeen tiedottaminen jatkossa foorumissa. 

T: Johtokunta 

 

Lupinmäen ampumaradat

Varuskunnan ampumardat Lupinmäellä ovat käyttökiellossa siviileiltä vallitsevasta tilanteesta johtuen toistaiseksi.

Seuran ampumaratavaraus anomus kuluvalle vuodelle on toimitettu varuskuntaan. Varaukset on tehty 50 m ja 100 m liikemaaliradoille. Tarkemmat tiedot julkaistaan seuran sivuilla sitten kun radat aikanaan aukekeavat siviilien käyttöön.

 

Uudistettu johtosääntö on voimassa 1.7.2020 alkaen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen koulutustilaisuutta ei järjestetä vaan johtosääntö on julkaistu Maasotakoulun internet-sivuilla.

Tässä linkki  (johtosääntöön https://maavoimat.fi/documents/1950813/2333420/Haminan+ampumaratojen+johtos%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6.pdf/ddf0fe80-df65-4a5c-bf6b-a8781220d348/Haminan+ampumaratojen+johtos%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6.pdf

Tässä  linkki varaustaulukkoon https://maavoimat.fi/documents/1950813/0/Lupinm%C3%A4en+ampumaradat+varaustaulukko+%28p%C3%A4ivitetty+22.7.2020%29.xls/0eb4d7ce-55f0-48eb-80b2-334fdc2346c7?t=1595400713469

"Maalaa" edellä oleva linkki ja paina sitten hiiren oikean puoleista painiketta. Valitse siirry linkin https:// jne osoitteeseen.

Radat ovat käytössä vain varattuina vuoroina. Mikäli tarvitset lisävarauksen ota yhteyttä puheenjohtajaan, varapuheenjohtajaan tai vahtimestari Anne Koskela (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 0299 461115).

Haulikkoradat ovat toistaiseksi käyttökiellossa.

 

Haitallisten vieraslajien pyynti Haminan kaupungin alueella

Haitallisten vieraslajien pyyntilupa Vehkalahden- Haminan riistanhoitoyhdistyksen jäsenille Haminan kaupungin maa- ja vesialueille. Huomio eri alueiden toimintatavat! Sataman alueella minkkejä saavat pyytää vain luvan saaneet henkilöt, väärinkäytökset tulevat johtamaan pyyntiluvan loppumiseen!

KAUPUNGIN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja Haminan kaupunki ovat tehneet sopimuksen haitallisten vieraslajien loukkupyynnistä Kirkkojärven-, Mullinkosken-, Salmenvirran-, Savilahden- sekä Haminanlahden maa- ja vesialueille (karttaliitteiden punainen alue). Elävänä pyytävillä loukuilla aseena on käytettävä äänenvaimennettua pienoispistoolia tai pienoisrevolveria. Haitallisten vieraslajien pyynnissä on noudatettava voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Riistanhoitoyhdistys vastaa toiminnan valvonnasta. Lupa on Haminan kaupungin toimesta irtisanottavissa mikäli siitä aiheutuu häiriötä ulkopuolisille. Lupa on voimassa 1.4.2020 alkaen.

SATAMAN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja HaminaKotkan Satama Oy:n ovat tehneet sopimuksen minkin loukkupyynnistä Haminan satamassa Nuutniemen-, Hailikarin-, ja Koirakarin satamaosuuden kivilouhepenkalle (karttaliitteen sivun 3, vihreä osa). Kivilouhepenkalla liikkuminen vaatii rhy:n esittämän ja Satama Oy:n hyväksymän kulkuluvan. Loukuilla käynnit on tehtävä valoisaan aikaan. Kaikki muu toiminta alueella on kielletty. Satama Oy:n vartijat valvovat toimintaa satama-alueella, esim nauhoittavalla kameravalvonnalla, valvontakäynneillä sekä valvontasoitot ovat mahdollisia. Loukkupyytäjien on sitouduttava tähän ohjeeseen. Loukkupyynnistä kiinnostuneet toimittaa rhy:lle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. nimensä, puhelinnumeronsa sekä käyttämänsä veneen tunnistetiedot (malli, väri jne) kulkuluvan hankintaa varten 6.4.2020 mennessä. Pyyntilupa Sataman alueelle tulee voimaan vasta kun rhy siitä ilmoittaa pyyntiluvan saaneille.

Lisätiedot Mika Tiihonen 040-5835339

Pyyntialueen kartta liiteen saatte joko Mika Tiihoselta tai riistanhoitovastaavalta.