JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksut laitetaan liikkeelle kun johtokunta on saanut pankin kanssa hoidettua rahastonhoitajan vaihto-operaation. Mahdollista on myös, että pankki vaihtuu eri toimijaan. Odotelkaa rauhassa kyllä ne laskut aikanaan tulevat.

 

MUSTAMAA 

PERINTEISET POLTTOPUU- JA SIIVOUSTALKOOT SAARESSA 22.5

Talkoissa tehtiin polttopuut puuvajaan sekä saunalle. Lisäksi siivottiin paikkoja ja leikatiin pihalta nurmikko. Töitä tehtiin neljä tuntia. Väkeä Huovarin puolelta 9 henkeä ja meiltä Heikki Natri ja Jorma Lindfors.

Seuraavat talkoot heinänniito. Päivämäärä ilmoitetaan tällä foorumilla.

 

HAMINAN VARUSKUNNAN ERÄ RY TIEDOTE 
Hamina 15.04.2021

YLEISTÄ

Seuran talvikokous järjestettiin 14.4.2021 etäkokouksena.
Jäsenille  jotka eivät voineet liittyä kokoukseen nk " videosillan kautta " oli järjestetty mahdollisuus kokoukseen osallistumiseen myös perinteisesti eli kokouksen seuraaminen kokouspaikalla. Kokouksessa noudatettiin THL:n  ja KYMSOTEN ohjeita. Kokoukseen osallistui skypeyhteydellä 3 jäsentä ja fyysisesti kokouksessa läsnä oli 5 jäsentä.
Jäsenet saavat halutessaan lukea pöytäkirjan sihteerin luona tai pöytäkirjan kopion voi pyytää sähköisessä muodossa.

JÄSENMAKSUISTA

Internetillä tiedotteen 121 saaneet jäsenet saavat jäsenmaksun kirjallisena arviolta kesä-heinäkuussa 2021.
Johtokunta toivoo, että velvoitemaksut suoritetaan eräpäivään mennessä.
Mikäli jäsenistöllä on huomauttamista velvoitemaksuistaan, ottakaa yhteys suoraan sihteeriin tai rahastonhoitajaan.
Mikäli jäsen ei kahden laskun jälkeen ole suorittanut velvoitemaksujaan katsotaan eronneeksi seurasta syyskuusta 2021 alkaen.

Velvoitemaksut ovat euroissa seuraavat:
- jäsenmaksu 15 e
- ainaisjäsenen lehtimaksu 10 e
- pistekorvaus 2,5 e / piste - minimipistemäärä 10 pistettä
- liittymismaksu 100 e
- kalanhoitomaksu 15 e
- vieraskorttimaksu 5 e
- Mustamaan yöpymismaksu 2 e / hlö / yö = vieraat ja kaverit
Vieras- ja yöpymismaksut samalla tilinumerolla kuin jäsenmaksut
Nordea FI67 2010 2100 0001 73
Vierasmaksut maksuun ennen metsästystä.

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Matti Virolainen 040 0629148
Varapuheenjohtaja Marko Kiri
Sihteeri Tuomas Pakkanen
Riistanhoito Jorma Lindfors
Kilpailu Saku Pesu
Rahastonhoitaja Jyrki Honkamo
Jäsen Pekka Partanen
Jäsen Joni Liimatainen

KOIRANÄYTTELYASIAA

Kennelnäyttely 2021 on peruttu.

KESÄKOKOUS
Kesäkokous ajankohta on edelleen avoin mutta sääntöjen mukaan pyritään pitämään heinäkuussa 2021, paikka on avoinna.

KILPAILUKALENTERI VUONNA 2021

Hirvikisa järjestetään Erä/ Vilniemi ottelun yhteydessä, ajankohta tiedotteessa no 2.
Haulikkoradan valvojavuorot > haulikkoradat edelleen käyttökiellossa.

Ampumaradoille mentäessä on hyvä ennen käyttöä tarkistaa puolustusvoimat.fi> maavoimat> joukko-osastot > maasotakoulu > tietoa meistä harjoitus- ja ampuma-alueet > johtosäännöt .
Ammuttuanne merkatkaa laukausmääränne RATAKIRJAAN RADAT OVAT SIVIILEILTÄ TOISTAISEKSI KÄYTTÖKIELLOSSA VALLITSEVASTA TILANTEESTA JOHTUEN

MUUT ASIAT

Metsästys
Metsäkauriin kevätmetsästys (pukkijahti) on mahdollista
(2019 kesäkokouksenpäätöksen mukaan), varmista kiintiö seuran riistanhoitovastaavalta.
Riistatalkoot ks www.varuskunnaera.fi

Mustamaa

Perinteiset siivoustalkoot järjestetään mahdollisesti kesä-heinäkuussa.
Siivotaan kämppä ja sauna sekä niiden ympäristö kesänviettokuntoon.
Heinäkuussa siivoustalkoita jatketaan. Kesäkokouskutsussa ilmoittelemme päivämäärän.
Haili-ilta pidetään elokuun lopulla.


Osoite ja metsästäjänumero

Tarkastakaa jäsenmaksulomakkeessa olevat osoitetiedot ja metsästäjänumero.

Ilmoittakaa rahastonhoitajalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja sihteerille täydelliset esim. metsästäjänumerot 155......

Teidät lisätään Oma riista sivustoilla VRSK ERÄ:n jäseneksi ja pääsette karttapalvelunkäyttäjiksi sekä saadaan päivitettyä muutkin tiedot ajan tasalle.

Viitenumero
Maksakaa kaikki suorituksenne seuralla AINA viitenumerolla. Myös vieraskortit ja yöpymiset Mustamaassa, vaikka vieraanne maksaakin kortin, viitteenä käytetään isännän viitenumeroa. Tämä on pankkipalvelujen hintojen nousun takia. Ilman viitettä maksettu suoritus on seuralla n. 10 kertaa kalliimpi kuin viitteellinen maksu.

 

MUSTAMAA ja JÄNISAHO/ ONKAMAA 

Metsähallitus on aloittannut Ympäristöministeriön kanssa Itäisen Suomenlahden luonnonsuojelualueen laajentamiseen liittyvät neuvottelut seurojen , maanomistajien kanssa. 

VRSK ERÄ ja Onkamaa- Ravijoki - Harju ja Huovarin johtokunta menee kuuntelemaan etäyhteydellä" 1:stä tiedotustilaisuutta 2.12.2020 klo 18:00 alkaen.  

Suojelualueista ja laajuudesta on  saatavissa tietoa KOPIO ja avaa koneesi omalla välilehdellä

( älä avaa linkkiä tästä , tältä sivulta linkkiä )  > 

https://www.metsa.fi/luonto-ja-kulttuuriperinto/suojelualueverkosto/suojelualueiden-perustaminen/kymenlaaksoon-suojelualueita/

> MH ja ministeriö aloittaa lausuntojen keräämisen tammikuussa 2021.

Suojeluhankkeen tiedottaminen jatkossa foorumissa. 

T: Johtokunta 

 

Lupinmäen ampumaradat

Varuskunnan ampumaradat Lupinmäellä ovat käyttökiellossa siviileiltä vallitsevasta tilanteesta johtuen toistaiseksi.

Seuran ampumaratavaraus anomus kuluvalle vuodelle on toimitettu varuskuntaan. Varaukset on tehty 50 m ja 100 m liikemaaliradoille. Tarkemmat tiedot julkaistaan seuran sivuilla sitten kun radat aikanaan aukeavat siviilien käyttöön.

 

Uudistettu johtosääntö on voimassa 1.7.2020 alkaen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen koulutustilaisuutta ei järjestetä vaan johtosääntö on julkaistu Maasotakoulun internet-sivuilla.

Tässä linkki  (johtosääntöön https://maavoimat.fi/documents/1950813/2333420/Haminan+ampumaratojen+johtos%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6.pdf/ddf0fe80-df65-4a5c-bf6b-a8781220d348/Haminan+ampumaratojen+johtos%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6.pdf

Tässä  linkki varaustaulukkoon https://maavoimat.fi/documents/1950813/0/Lupinm%C3%A4en+ampumaradat+varaustaulukko+%28p%C3%A4ivitetty+22.7.2020%29.xls/0eb4d7ce-55f0-48eb-80b2-334fdc2346c7?t=1595400713469

"Maalaa" edellä oleva linkki ja paina sitten hiiren oikean puoleista painiketta. Valitse siirry linkin https:// jne osoitteeseen.

Radat ovat käytössä vain varattuina vuoroina. Mikäli tarvitset lisävarauksen ota yhteyttä puheenjohtajaan, varapuheenjohtajaan tai vahtimestari Anne Koskela (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 0299 461115).

Haulikkoradat ovat toistaiseksi käyttökiellossa.

 

Haitallisten vieraslajien pyynti Haminan kaupungin alueella

Haitallisten vieraslajien pyyntilupa Vehkalahden- Haminan riistanhoitoyhdistyksen jäsenille Haminan kaupungin maa- ja vesialueille. Huomio eri alueiden toimintatavat! Sataman alueella minkkejä saavat pyytää vain luvan saaneet henkilöt, väärinkäytökset tulevat johtamaan pyyntiluvan loppumiseen!

KAUPUNGIN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja Haminan kaupunki ovat tehneet sopimuksen haitallisten vieraslajien loukkupyynnistä Kirkkojärven-, Mullinkosken-, Salmenvirran-, Savilahden- sekä Haminanlahden maa- ja vesialueille (karttaliitteiden punainen alue). Elävänä pyytävillä loukuilla aseena on käytettävä äänenvaimennettua pienoispistoolia tai pienoisrevolveria. Haitallisten vieraslajien pyynnissä on noudatettava voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Riistanhoitoyhdistys vastaa toiminnan valvonnasta. Lupa on Haminan kaupungin toimesta irtisanottavissa mikäli siitä aiheutuu häiriötä ulkopuolisille. Lupa on voimassa 1.4.2020 alkaen.

SATAMAN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja HaminaKotkan Satama Oy:n ovat tehneet sopimuksen minkin loukkupyynnistä Haminan satamassa Nuutniemen-, Hailikarin-, ja Koirakarin satamaosuuden kivilouhepenkalle (karttaliitteen sivun 3, vihreä osa). Kivilouhepenkalla liikkuminen vaatii rhy:n esittämän ja Satama Oy:n hyväksymän kulkuluvan. Loukuilla käynnit on tehtävä valoisaan aikaan. Kaikki muu toiminta alueella on kielletty. Satama Oy:n vartijat valvovat toimintaa satama-alueella, esim nauhoittavalla kameravalvonnalla, valvontakäynneillä sekä valvontasoitot ovat mahdollisia. Loukkupyytäjien on sitouduttava tähän ohjeeseen. Loukkupyynnistä kiinnostuneet toimittaa rhy:lle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. nimensä, puhelinnumeronsa sekä käyttämänsä veneen tunnistetiedot (malli, väri jne) kulkuluvan hankintaa varten 6.4.2020 mennessä. Pyyntilupa Sataman alueelle tulee voimaan vasta kun rhy siitä ilmoittaa pyyntiluvan saaneille.

Lisätiedot Mika Tiihonen 040-5835339

Pyyntialueen kartta liiteen saatte joko Mika Tiihoselta tai riistanhoitovastaavalta.