HAMINAN VARUSKUNNAN ERÄ RY

Varuskunnan erä

Tiedotteet

Lupinmäen ampumaradat

VARUSKUNNAN AMPUMARADAT EI OLE KÄYTÖSSÄ TOISATAISEKSI 19.3.2020 alkaen.

Seurojen ampumaratavuorot on peruttu toistaiseksi.

" Vallitsevan poikeustilan" takia on varuskunnan hallinnoimiin tiloihin ja alueille säädetty rajoituksia , josta johtuen mm ampumaradat ovat poissa käytöstä tällä hetkellä.

Mahdolliset liikkumisrajoitteet voivat myöhemmin koskea mm Mustamaata ja tai Vallanjärven kämppää jne., muutoksista tiedoitetaan vain tätä kautta, koska esim kirjeiden yms lähettäminen ei tällä hetkellä ole " suotavaa.

Uudistettu johtosääntö astuu voimaan 1.4.2020. Vallitsevasta tilanteesta johtuen koulutustilaisuutta ei järjestetä vaan johtosääntö julkaistaan Maasotakoulun internet-sivuilla. 

Haulikkoradat ovat toistaiseksi käyttökiellossa.

Verkkosivut

Palvelimen muuttoksesta johtuen on sivut palautunnut vuodelle 2011, eli tällä hetkellä ette pääse kirjautumaan sivustoille muutoin kuin muistamalla v 2011-2012 salasananne.

Sivustoomme on kohdistunnut viimeisen kuukauden ( helmikuu 2020) aikana "väärien henkilöiden kirjautumisia" jonka johdosta on kirjautuminen estetty 27.2.2020 alkaen toistaiseksi.

Mikäli ette muista salasanaa ( ette pysty kirjautumaan sivustolle ) olkaa yhteydessä seuran puheenjohtajaa SÄHKÖPOSTILLA !!

Haitallisten vieraslajien pyynti Haminan kaupungin alueella

Haitallisten vieraslajien pyyntilupa Vehkalahden- Haminan riistanhoitoyhdistyksen jäsenille Haminan kaupungin maa- ja vesialueille. Huomio eri alueiden toimintatavat! Sataman alueella minkkejä saavat pyytää vain luvan saaneet henkilöt, väärinkäytökset tulevat johtamaan pyyntiluvan loppumiseen! KAUPUNGIN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja Haminan kaupunki ovat tehneet sopimuksen haitallisten vieraslajien loukkupyynnistä Kirkkojärven-, Mullinkosken-, Salmenvirran-, Savilahden- sekä Haminanlahden maa- ja vesialueille (karttaliitteiden punainen alue). Elävänä pyytävillä loukuilla aseena on käytettävä äänenvaimennettua pienoispistoolia tai pienoisrevolveria. Haitallisten vieraslajien pyynnissä on noudatettava voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Riistanhoitoyhdistys vastaa toiminnan valvonnasta. Lupa on Haminan kaupungin toimesta irtisanottavissa mikäli siitä aiheutuu häiriötä ulkopuolisille. Lupa on voimassa 1.4.2020 alkaen. SATAMAN ALUE Vehkalahden- Haminan rhy ja HaminaKotkan Satama Oy:n ovat tehneet sopimuksen minkin loukkupyynnistä Haminan satamassa Nuutniemen-, Hailikarin-, ja Koirakarin satamaosuuden kivilouhepenkalle (karttaliitteen sivun 3, vihreä osa). Kivilouhepenkalla liikkuminen vaatii rhy:n esittämän ja Satama Oy:n hyväksymän kulkuluvan. Loukuilla käynnit on tehtävä valoisaan aikaan. Kaikki muu toiminta alueella on kielletty. Satama Oy:n vartijat valvovat toimintaa satama-alueella, esim nauhoittavalla kameravalvonnalla, valvontakäynneillä sekä valvontasoitot ovat mahdollisia. Loukkupyytäjien on sitouduttava tähän ohjeeseen. Loukkupyynnistä kiinnostuneet toimittaa rhy:lle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. nimensä, puhelinnumeronsa sekä käyttämänsä veneen tunnistetiedot (malli, väri jne) kulkuluvan hankintaa varten 6.4.2020 mennessä. Pyyntilupa Sataman alueelle tulee voimaan vasta kun rhy siitä ilmoittaa pyyntiluvan saaneille. Lisätiedot Mika Tiihonen 040-5835339

Pyyntialueen kartta liiteen saatte joko Mika Tiihoselta tai riistanhoitovastaavalta.

Olet tässä: Home Tiedotteet